EMCS IT en Watchful kondigen partnership aan.

In Partnerships by EMCS

Het privacy en beveiligingsportfolio wordt uitgebreid met een verbeterd compliance- en dataprotectie aanbod. Wilt u echt uw data beschermen, maak dan kennis met de Cutting-Edge technologie van Watchful.

Luyksgestel, NB, Nederland, EMCS IT Services, een toonaangevend privacy & security adviesbureau kondigt een strategisch partnership aan met Watchful Software® om RightsWATCH te leveren, een van de belangrijkste data-centric security software oplossingen.

EMCS IT Services heeft RightsWATCH, het vlaggenschip product van Watchful Software®, toegevoegd aan haar portfolio om een effectieve en naadloze oplossing te kunnen leveren aan haar klanten op het gebied van data-centric security. RightsWATCH stelt je in staat  email, documenten en spreadsheets te beveiligen en andere ongestructureerde data te synchroniseren met Microsoft’s Office 365, Cloud Computing en SharePoint, voorkomt dataverlies en dwingt compliancy naleving af.

“Wij zijn enthousiast over ons strategisch partnership met Watchful Software. Het bedrijfsleven worstelt steeds meer met het probleem van datalekken, door de toenemende stroom van digitale informatie in en rondom hun organisatie. Watchfull Software biedt hiervoor een bewezen oplossing: het beveiligingsbeleid wordt op organisatorisch niveau geïmplementeerd, zodat de gebruikers daarmee niet worden belast”, zegt Hans van den Bigelaar, CTO en EMCS IT Partner. “RightsWATCH identificeert gevoelige informatie en beschermt deze zodat alleen de juiste medewerkers die hiervoor toestemming hebben de informatie kunnen gebruiken, ongeacht hoe ze aan die informatie zijn gekomen. RightsWATCH is een verplichte oplossing voor organisaties die privacy en security hoog in het vaandel hebben staan”.

“De samenwerking met EMCS IT Services en de ondersteuning van hun data-centric initiatiatieven als een integraal onderdeel van hun Security and Privacy diensten is een ideaal partnermodel voor onze gezamenlijke klanten. Door de kracht van het portfolio van beide organisaties kunnen we onze klanten in de toekomst beter van dienst zijn,” Aldus John Dean, Global Channel Program Manager van Watchful Software®.

EMCS IT Services

EMCS IT Services maakt IT privacy en security risico’s beheersbaar en organiseert samen met de klant de regie van informatiebeveiliging. Door regie te voeren over de bescherming van gegevens en systemen worden haar klanten optimaal beschermd tegen cybercriminaliteit en datalekken. Dit is nodig om de privacy, security en continuïteit van de organisatie te waarborgen.

EMCS hanteert een vierdimensionale aanpak die organisatorische, technische, menselijke en juridische aspecten omvat. Hierdoor worden alle aandachtsgebieden binnen de organisatie afgedekt. Zo beschikt u over optimale IT privacy en security en kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering. Simpel, doeltreffend & betrouwbaar.

Watchful Software

Watchful Software® levert nadrukkelijke security oplossingen die ervoor zorgen dat gevoelige informatie beveiligd wordt tegen schending die per abuis of opzettelijk plaatsvindt, door diefstal, verlies of cybercriminaliteit.  Watchful Software® is opgericht om naast de medewerkers de bedrijfsinformatie te beschermen, het belangrijkste bezit van bedrijven.

Door gebruik te maken van gevestigde technologien waaronder geavanceerde encryptie algorithmen, “digital rights management” en e-Biometrics, heeft Watchful Software® een portfolio ontwikkeld dat ervoor zorgt dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot ICT systemen en informatie. Dit om organisaties te beschermen tegen potentiële economische schade die ontstaat doordat cybercriminelen gevoelige informatie kunnen stelen.

Voor meer informatie bezoek de website: www.watchfulsoftware.com. Of bekijk hier onze pagina met informatie over onze samenwerking met Watchful Software.

Share this Post

Deel deze pagina