Succesvol Cybercrime event 2016

In Geen categorie by EMCS

1 december 2016 organiseerde EMCS IT samen met haar partners Rsult en Witlox Van den Boomen (WVDB) het Cybercrime Event 2016. Op de prachtige locatie van WVDB accountants, advocaten en notarissen in Waalre, ontvingen wij 96 bedrijven uit heel Nederland. EMCS IT en Rsult werken nauw samen voor de klanten van WVDB.

img_1493-mg-3

De presentatie werd geopend door Maria Genova, die ons in een interactieve sessie meenam in de wereld van cybercrime. Namens EMCS IT presenteerde Jan Traas in een vier-dimensionale aanpak hoe je cybercrime  de baas kunt worden. WVDB ging wat dieper in op de meldplicht datalekken en we sloten af met een kijkje in de keuken van de ethische hackers om nog eens te benadrukken hoe kwetsbaar bedrijven zijn in deze interneteconomie.

img_1520-jt

We kunnen terugkijken op een succesvol evenement!

Deel deze pagina