Cyber security Coaching medewerkers

Cyber security coaching van medewerkers

In Bescherming persoonsgegevens, Coaching, cybersecurity, Geen categorie, Privacy by Ed Muylkens

Heeft u al cybersecurity technische en organisatorische maatregelen genomen? Dan is coaching van medewerkers in cyber security en privacy de volgende stap. En de “Janna personal coach” App helpt u daarbij !

Cybersecurity vereist een mix van maatregelen

Een doeltreffende invulling van Cyber security omvat een mix van maatregelen. Coaching van medewerkers, technische maatregelen en het inrichten van de organisatie. Uit de recent gepubliceerde “Nationale Cybersecurity Monitor 2020” blijkt dat veel bedrijven die al technische en organisatorische maatregelen hebben genomen, nu medewerkersbewustzijn de hoogste prioriteit geven. Cyber security coaching medewerkers regelen is nu de volgende stap.

Optimale vorm van coaching

Met cybersecurity coaching verhoogt u het cybersecurity bewustzijn bij medewerkers. Vaak wordt e-learning aangeboden.  Maar vaak blijkt e-Learning ten koste te gaan van de productiviteit, Verder is het niet populair bij medewerkers. Het is meestal duur en niet erg flexibel. Het effect van eenmalige trainingen ebt in de praktijk snel weg. Er zijn betere oplossingen. In de praktijk blijkt herhaling noodzakelijk om het bewustzijn te verhogen. En dat liefst via een handzaam systeem. Met dat uitgangspunt is de Janna Coaching App ontwikkeld. Een toegankelijk systeem met een vriendelijke interface. Te gebruiken op een smartphone, tablet of PC. Janna hanteert als motto: 100 keer 1 minuut is beter dan 1 keer 100 minuten om ergens vertrouwd mee te raken.

Voordelen Janna Coaching App

Het gebruik van de Janna coaching App heeft de volgende voordelen:

  • U ziet informatie in de vorm van een dialoog. Dat is een natuurlijke manier van communiceren en trainen. Daar is ook de naam “Janna personal coach” van af geleid.
  • Jip en Janna taal. Gecompliceerde onderwerpen zijn goed toegankelijk door een eenvoudige toonzetting. Of medewerkers nu wel of niet technisch onderlegd zijn.
  • Korte, begrijpelijke onderwerpen worden kernachtig behandeld. Vaak binnen een minuut wordt een onderwerp besproken.
  • Janna benadert gebruikers enkele malen per week met een nieuw onderwerp. Frequente behandeling van onderwerpen zorgt voor een hoger cybersecurity bewustzijnsniveau.
  • Dialogen spelen in op de actualiteit. Onderwerpen die van specifiek belang zijn voor een bepaalde doelgroep kunnen worden toegevoegd.
  • Janna begrijpt dat de meeste gebruikers vooral graag in “Jip en Janna” taal willen weten wat ze moeten doen en wat ze moeten laten.

Snel inzetbaar zonder investeringen

Janna kan direct worden ingezet als privacy en cyber security coach voor medewerkers. Janna is beschikbaar als abonnement. En kan zonder investeringen direct bij elke organisatie worden ingezet.

Janna wordt door EMCS IT aangeboden in samenwerking met CISO4YOU.

Maak nu een afspraak voor een kennismaking met de Janna Coaching App

Deel deze pagina