CensorNet, de complete cloud security organisatie, helpt meer dan 4000 organisaties en meer dan 1.3 miljoen gebruikers wereldwijd om hun uitdaging rond de groei van het gebruik van cloud applicaties in de tevens groeiende mobiele werkomgeving inzichtelijk en gemanaged te krijgen.

CensorNet’s Unified Security Service (USS) is een nieuwe-generatie cloud gebaseerde cyber security solution die het mogelijk maakt om inzicht en controle te verkrijgen op web toegang, cloud applicatie gebruik, adaptieve multi-factor authenticatie en email security in één enkel management dashboard. Het geeft organisaties de mogelijkheid een krachtige security, audit, compliance en productiviteit problemen die geassocieerd zijn met groei van deze cloud applicaties en devices onafhankelijk van het in-office of mobiel werken van de gebruikers te kunnen managen. CensorNet USS geeft de controle weer terug over de Shadow IT en zorgt voor een inzichtelijke en gecontroleerd BYOD-initiatief.

CensorNet heeft haar hoofdkantoor in Basingstoke (UK) en verder ook kantoren in San Francisco (US), Copenhagen (DK) en München (D).
Voor meer informatie bezoek onze websites: www.censornet.com  /  www.smspasscode.com

Deel deze pagina