watchful

Watchful Software geeft antwoord op drie van de meest kritische kwesties waar CIO’s, CSO’s en CISO’s vandaag de dag mee worstelen:

  1. Hoe bescherm ik een van de meest belangrijke middelen binnen mijn bedrijf – mijn informatie?
  2. Hoe voorkom ik dat informatie onopzettelijk in de verkeerde handen terecht komt?
  3. Hoe verzeker ik dat mensen die toegang hebben tot de informatie zijn wie ze zeggen te zijn?

Het feit dat gevoelige informatie steeds vaker wordt gelekt, verloren of gestolen, heeft security professionals gedwongen om na te denken hoe een organisatie de veiligheid van waardevolle informatie kan waarborgen. Uit die gedachte is Watchful geboren.

Watchful Software heeft als missie het beschermen van uw belangrijkste bedrijfsmiddel: uw informatie. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën garandeert Watchful dat personeel alleen toegang heeft tot bedrijfsinformatie die past bij hun functieniveau. Daardoor wordt data beschermd tegen economische- en competitieve schade als gevolg van datadiefstal.

Bescherming van informatie buiten uw bereik

Ondanks de grote hoeveelheden middelen waarin wordt geïnvesteerd om bedrijfsnetwerken te beveiligen is een ding pijnlijk duidelijk geworden: enkel het beschermen van het netwerk is niet voldoende. Met de komst van BYOD (Bring Your Own Device), wordt informatie vrijelijk gedeeld binnen en buiten uw eigen netwerk en is het de plicht van de bedrijven geworden om de informatie zelf, de files, te beveiligen.

RightsWATCH

De oplossing: RightWATCH

RightWATCH, het paradepaardje van Watchful, is een geautomatiseerde dataclassificatie en beschermingsoplossing die e-mail, rapportages, spreadsheets en andere ongestructureerde informatie beschermt tegen verlies en de gebruikers verplicht tot naleving van de regelgeving. Het is daarbij niet van belang of informatie zich binnen of buiten uw beveiligde netwerk bevindt De identificatie, classificatie, markering, bescherming en tracing van gevoelige informatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Nieuwsgierig wat RightWATCH voor uw bedrijf kan betekenen?

Graag gaan we met u het gesprek aan om te kijken hoe RightWATCH de bescherming van informatie binnen uw bedrijf kan optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactknop.

Voor meer informatie, bezoek www.watchfulsoftware.com

Deel deze pagina